אילאוסטויה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/01/2003 | 01:08 | מאת: דני

לאחר טראומה,עברתי כריתה של 100ס"מ מהמעי הדק סופני והקולון, כמו-כן נפגעו אברים פנימיים נוספים כגון הצקום ,כליות וכבד. הוצאה אילאוסטומי פרוקסימלית. שאלתי מתיחסת לנושא הכירורגי: האם ניתן לבצע שחזור של מערכת העיכול בעתיד ומה הן הסיכונים האפשריים? והיכן ניתן למצא חומר מקצועי בנושא? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
17/01/2003 | 18:40 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

שלום דני כן , במידה ונשאר חלק מהקולון והרקטום מתפקד , בעתיד ניתן יהייה לסגור את האילאוסטומיה ולחבר את הקצה אל הקולון. חומר בנושא יש באתר golden houer

18/01/2003 | 06:58 | מאת: מתעניין

הכתובת של האתר שציינת מופיעה כשגויה האם תוכל לתת קישור או לבדוק שוב את הכתובת תודה

19/01/2003 | 01:06 | מאת: דני

שלום, ד"ר ספוליאנסקי. 1. האתר G.H ממש טוב, תודה. 2. האם ניתן לסגור את רקמת השרירים של הבטן לאחר יותר משנתיים. בכול התקופה הזאת מותקן S.P. CLOSURE OF ABDOMEN WITH SKIN GRAFT. 3. האם אתה יכול להפנות אותי למומחים בתחום לצורך חוות-דעת. במרכז הרפואי הקרוב לביתי מתחמקים ממני, ובסוף אני תמיד חוזר לרופא שניתח אותי בראשונה. תודה, דני.

מנהל פורום כירורגיה