סובין לעצירות איך ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

31/12/2002 | 17:25 | מאת: דגנית

ד"ר נכבד בקשר לסובין (וסלח לי על הבורות)כמו שזה ניראה לא ממש מעורר תיאבון .לאיזה מזונות ניתן להוסיפו שיהיה ניתן לאוכלו. ובקשר לטחורים לאיזה רופא כדאי לפנות ,האם רופא משפחה מתאים? תודה רבה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
03/01/2003 | 18:16 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

שלום דגנית הרופא שעוסק בנושא הוא כירורג \ פרוקטולוג . סובין שהוא למעשה קש אפשר להוסיף ללבן , מרק , סלט , קציצות ,דייסות ופשטדות למיניהם.

מנהל פורום כירורגיה