אבנים בכיס המרה
דיון מתוך פורום כירורגיה
אובחנו לי אבנים בכיס המרה באמצעות בדיקת אולטרא-סאונד. הייתי רוצה לדעת מהן שיטות הטיפול למעט ניתוח. האם טיפול תרופתי או טיפול בגלי הדף יעילים. באם לא האם יש להוציא את כיס המרה או שניתן להוציא רק את האבנים.
שלום צבי באם הינך בריא הטיפוללטווח ארוך ,המתאים יותר הוא ניתוח הוצאת כיס המרה.טיפול תרופתי במקרים מסוימים - יעיל אך יש חזרה של האבנים . טיםול בגלי קול לא תמיד יעל עם אפשרות לסיבוכים
שלום רב ! ! שמחתי לראות שגם בתחום הנ"ל יש במי להעזר ותודה מראש לאימי בת 55 גילו אבנים בכיס המרה ודלקת בלבלב חשוב לציין שהיא גם נשאית של צהבת B לא פעיל היא אושפזה במשך 4 ימים וקיבלה אנטיביוטיקה הרופא המליץ על ניתוח להוצאת כיס מרה.בהתיעצות עם יועץ אלטרנטיבי הומלץ לנו לטפל בגורמים ולא בתוצאה שכן לאחר הכריתה יכולות הבעיות להגיע לכבד אודה לך אם תוכל לייעץ לנו בנושא. המודאג ! !