מה כדאי לעשות?המצב שלי לא טוב

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/09/2016 | 23:45 | מאת: דן

לפני תקופה מסוימת עשיתי טעות גדולה. הרמתי ומשכתי את צלע שמאל(מצב של חצי שכיבה/עמידה),הדבר גרם למשהו להיתפס שם(מתחת לצלע). מאז כל מאמץ גורם לי כאבים חזקים ולהרגיש חלש מאוד. ברגע שנוגעים לי בבטן אז יש לי כאבים. איזה רופא מתמחה בנושא,האם כדאי ללכת למיון? אני מצטער שאני פונה,אבל אני מרגיש מאוד לא טוב ואני לא מצליח לברר את הדברים.

17/09/2016 | 17:32 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דן . תבקש קודם הפניה לצילום צלעות לבדוק באם אין שבר .

28/09/2016 | 21:55 | מאת: דן

פניתי לרופא משפחה,עשיתי צילום בית חזה וצלעות שהיה תקין. אני מרגיש מאוד לא טוב,כל מאמץ גורם לי כאבים בבטן וחולשה. אני חושב ללכת לרופא מומחה או ללכת למיון. מקווה שתעזור לי.

מנהל פורום כירורגיה