שאלה לגבי אתר לטיפול פנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/09/2016 | 21:46 | מאת: נורית

שלום לכולם, יש לי בן (נער מתבגר) שלאחרונה הפיעו אצלו פצעי פנים. בהתחלה חששנו שאלה פשוט פצעי בגרות אבל מסתבר שאלה היו פצעי אקנה. שאלתי אצל חברות רבות על קוסמטיקאית לטיפול באקנה ורובן המליצו לי בחום על האתר המצורף. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות בעניין! תודה מראש, נורית.

27/09/2016 | 20:09 | מאת: שלי בן-דור

שלום נורית, קוסמטיקאיות רבות מטפלות באקנה והמלצה של חברותייך היא דבר נהדר, בנוסף לכל, לכל קוסמטיקאית מוסמכת יש תעודת מקצוע שאת יכולה לבקש לראות לפני שאת מתאמת טיפולים. בהצלחה, שנה טובה ויפה! שלי נ.ב. הקישור שצרפת הוסר כיוון שאנו לא נותנים בפורום המלצות ודיס המלצות לבעלי/ות מקצוע לרבות פרסומות.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים