נגעים בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/05/2016 | 06:45 | מאת: צחי

התפתחו לי בכמה מקומות בפנים נגעים אדומים בולטים וכואבים (לא ראש צהוב שמו של אקנה). לא ברור לי למה זה קורה אולי עקב צמיחה פנימית של השערותת או משהו דומה אבל וה נורו מפחיד, כואב, מציק ומתסכל. איך הכי הכון לשפל בנגעים כאלו על מנת שיעלמו ויצתמקו כמה שיותר מהר? האם משחה אנטיביוטית או כזו עם קורטיזון האם זה דורש משהו פומי? בנוסף מה אפשר לעשות כדי (עד כמה שניתן) למנוע התפרצות נגעים כאלו (במיוחד אם מדובר בשערות "הפוכות")

31/05/2016 | 18:45 | מאת: שלי בן-דור

צחי שלום, נגעים של אקנה אינם בהכרח ראש לבן כפי שתארת (הקרוי מיליום) ויכולים להיות תת עוריים ואדומים. מאחר ולא ראיתי את הפנים ואיני יודעת עד כמה המצב דרמטי אחלק את תשובתי לשניים. 1. במקרים "רגילים" קוסמטיים הולכים לקוסמטיקאית פארה רפואית להתאמת חומצות לטיפול ביתי וטיפול במכון במידת הצורך (פילינג ו/או ניקוי עמוק), אני מתאימה למטופלי לשימוש הביתי במקרים של אקנה: חומצה אזלאית, לקטית/גליקולית עם סליצילית ורטינואידים בשימוש מתון והתחלה הדרגתית. 2.במקרה של בעיה אקוטית יש להתייעץ ראשית עם רופא ולבדוק אם עליך להשתמש בתרופת מרשם דוגמאת האפשרויות. מקווה שעזרתי, בברכה, שלי בן דור 09-9560060 אחוזה 88 רעננה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים