נקדות חומות קטנות אחרי חצקונים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

22/03/2016 | 13:10 | מאת: דנית

יש לי עור פנים בעייתי הוא גם יבש וגם נוטע לפצעונים הבעיה היא שאחרי שהפצעונים נעלמים ( כול פעם יש פצעונים חדשיםלמרות שאני מטפלת מישחות כמו דואק וזנדקלין ). הבעיה היא שיש לי מלא סימנים מין חומים ושקופים כאלה קטנים בכול כאלה שנישארו אחרי החצקונים מה אפשר לעשות כדי לשפר את מראה הפגמים שיש לי בעור? תודה

01/04/2016 | 16:43 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, אמליץ על ביקור אצל קוסמטיקאית פארה רפואית ושימוש בחומצות שיאיצו את תהליך הריפוי של התופעה שתיארת ונקראת פגמנטציה הורמונלית. אישית אני מתאימה במקרים כאלה חומצה אזלאית ורטינול. בברכה שלי בן דור טל'054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים