טיפולים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/10/2015 | 07:04 | מאת: דן

האם התשובות ובכלל הטיפולים שלך במכון הם רק עבור נשים או שאת הטפלת גם בגברים (בנושאי פיגמנטיציה בפנים ובעיות אחרות בעור הפנים)?

25/10/2015 | 07:26 | מאת: שלי בן-דור

דן שלום, טיפול בגברים ונשים חד הוא. האם אתה סובל מפיגמנטצציה? בברכה .שלי

26/10/2015 | 07:14 | מאת: דן

כן אני סובל (נראה לי מפיגמנטציה) ובכלל מעור בעייתי שכל הזמן נוצרים בו פצעים וסימנים אדומים (כמו צלקות). האם זהו משהו שניתן לטיפול - אני הבנתי שאם יש משהו שעושה עבודה (כמו אולי פילינג) אזי זה דורש רופא עור בגלל חוזק החומר (פילינג בינוני למשל) האם זה נכון או שגם את כקוסמטיקאית רפואית יכולה לעשות טיפולים כאלו?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים