מיצוק ומתיחת קמטים בעור הפנים ,,

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

29/09/2015 | 13:13 | מאת: שרית

לאחרונה נודע לי ,שהגיע לישראל קרם למיצוק,ומתיחת קמטים , קרם ליפטינג המבטיח מתיחת פנים בשבע דקות,(מתאים לשימוש גם לפני ארועים).המחיר מאוד יקר,(580 ש"ח),ולכן אשמח לדעת ,האם יש גם לכם מידע /ניסיון הודות ליפטינג שכזה ? אשמח לתגובה, בתודה מראש, שרית.

29/09/2015 | 13:52 | מאת: שלי בן-דור

הי שרית, קרם מיצוק ומתיחה נותן אפקט זמני וקצר מועד, של מספר שעות עד מספר ימים לכל היותר, שכן מריחה חיצונית אינה מהווה טיפול פנימי ועמוק בעור. קיימים בשוק סוגים רבים של קרמים למיצוק ומילוי קמטים וטווח המחירים רחב מאוד, הן מעל והן מתחת המחיר שציינת. אשמח לענות לך אישית אם תרצי 054-2332000 בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים