כתמים בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

31/08/2015 | 14:01 | מאת: יונית

כבר מספר שנים אני סובלת מכתמים חומים נרחבים על הפנים. ניסיתי משחות קוסמטיות, אחכ כמה שנים בטיפול אצל רופא עור מומחה שנתן לי משחות בתרכובת כשכל פעם העלה את המינון הפעיל, היה שיפור ניכר, אך בקיץ העור רגיש במיוחד והפסקתי את הטיפול וכמובן שהכתמים התפשטו על הפנים שוב , כך שכמעט כל הפנים כוסו שוב בכתמים נרחבים מאוד . האם ניתן בכלל לטפל בזה ולהצליח בלי להיות תלויה במשחות למשך שנים?

01/09/2015 | 14:56 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, אני ממליצה מאוד על שימוש בחומצות לטיפול בפיגמנטציה. יש לבחור סוגים שמותרים לשימוש גם בקיץ וניתן למצוא חברות רציניות מאוד שמייצרות שכאלה. בברכה, שלי בן דור לפרטים נוספים 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים