שלום

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/08/2015 | 08:37 | מאת: כל

שלום רב. אני בת 30 עם עור פנים מצוין ושמור היטב. לאחרונה הבחנתי בצד אחד של הפנים בצידי העיניים ומתחת לעין קרוב לצד של הלחי(- איפה שמניחים צללית הארה)הבחנתי בקמטוטים כשאני מחייכת ממש רואים כמו שורה של קמטים לכל אורך הלחי קרוב לעין. כאמור זה רק בצד אחד של הפנים וזה הצד שאני ישנה עליו אז אולי יש קשר? אני מעוניינת להעלים את הקמטוטים האלה או לפחות שלא יהיה גרוע יותר בעתיד. ולעשות את זה כמה שיותר מהר אולי ניתן להציל את המצב. איזה קרם או תכשיר כדאי לקנות שבאמת יעזור? לטיפולי פנים אני לא מעניינת לגשת וכנל לכל מכשירי הלייזר או כל טיפול אחר דומה לזה. אני מעוניינת בקרם או תכשיר שאני יכולה לקנות ולעשות לבד בעצמי. המון תודה

01/09/2015 | 14:53 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, ממליצה על שימוש בחומצה לקטית של חברת קוסמודרם. רק אותה ספציפית שכן אירות אסורות לשימוש באזור העיניים. כמו כן הזרקות דל חומצה הילארונית למילוי המקום. בברכה שלי למידע נוסף 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים