שערות שגדלות בתוך עור הפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/07/2015 | 19:09 | מאת: רועי

שלום, לפני כשנתיים עברתי אירוע נפשי לא קל, ומאז אני תולש שערות מהפנים. לאחרונה אני משתדל מאד לא לעשות כך אבל הנזק כבר נעשה. יש לי שיער פנים יחסית עבה וקשה, וכרגע יש לי הרבה פצעים על העור, כנראה שערות שגדלו פנימה. האם יש טיפול כלשהו שיכול לפחות לעזור למצב הנוכחי? בנוגע לתלישה אני מטפל כבר וזה באמת פוחת. אולי פילינג כלשהו? אשמח לעזרה. תודה רבה

23/07/2015 | 15:37 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, ניתן לשפר באופן ניכר את המצב שתארת באמצעות שימוש בחומרים פעילים על בסיס יומיומי בבית בשילוב עם פילינגים משמעותיים אצל הקוסמטיקאית שלך. מידע נוסף בשמחה 054-2332000 שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים