פצע

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/07/2015 | 08:16 | מאת: משה

לפני חודש בערך יצא לי מין כיב קטנטן באזור האף מסיבה כלשהי שגם לי לא ברורה התחלתי למחוץ אותו ממש חזקק. שגרם לכל האזור להיות ממש אדום יצא לי משם נוזל וזה נהפף להיות פצע מוזר כמו חור בגודל של 4 ממ הלכתי לרופא העור והוא נתן לי משחה אנטביות g אחרי שבוע הפצע עבר הגליד והחור נסגר אבל כבר מעל לשבועיים האזור מאוד אדום וגם לא מראה שום סימני התאוששות האם יש משהו שיכול לעזור לי לעביר את האודם הזה???

23/07/2015 | 15:40 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, אמליץ על שימוש בתכשירי הבהרה יעודיים, רטינול למשל, וטיפול המסה אצל הקוסמטיקאית שלך. למידע נוסף 054-2332000 בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים