עזרה!

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/07/2015 | 19:11 | מאת: אגם

לפני כ-4 שבועות השתמשתי במסקרה עמידה למים ללא שידעתי. הייתי ללא מסיר איפור ולא הצחלתי להסיר אותה..אלא רק ממש בכוח באמצעות מים ומגבונים..המון המון ריסים נתלשו לי בעקבות כך..והריסים בעיניים הדללו בחצי בערך..עכשיו אחרי 4 שבועות יש המון ריסים קטנים שיותר קצרים מכל השאר..זה אומר ששה הצמיחה של הריסים שנשרו ושבסוף גם הריסים האלו יגיעו לאורך של השאר או שיש סיכוי שהריסים שנפלו לא יגדלו באורך כמו שהיו לפני? אני ממש מפחדת כי כל הריסים שלי היו ממש מלאות וארוכות לפני כן ועכשיו הן לא יפות כמו קודם..האם מומלץ לשים שמן קיק? או משהו אחר? תודה רבה רבה מראש!!

16/07/2015 | 19:31 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, סביר להניח שהריסים יצמחו ויתחדשו ללא התערבות חיצונית... רק זמן וסבלנות. בברכה, שלי 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים