דחוף

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/07/2015 | 20:14 | מאת: אנה

היי קבלתי היום 2 משחות מרופא עור ובטעות התבלבלתי ושמתי על הפצעים בפנים סלאטאק גל ואז זה התחיל נורא לשרוף לי והבנתי שטעיתי מהר שטפתי את זה אבל זה כבר ניהיה לבן וגושי על הפנים והכל אדום ונפוח. זה היה איזה 4 דקות על הפנים שלי, שטפתי כמה פעמים ושמתי מסכה על הפנים כדי לנסות לנקות את החומר, ועשיתי פילינג מכיוון שיש לי סימני לבנים כאלה ואני לא יודעת מזה שאיריות של המשחה או נפיחות של הכוויה . האם זה מסוכן וגרמתי נזק בלתי הפיך לפנים שלי? ומה עליי לעשות?

11/07/2015 | 18:16 | מאת: שלי בן-דור

אנה שלום, עלייך לבקר אצל הקוסמטיקאית שלך ולקבל הנחיות שימוש נכונות לתכשירים שתביאי איתך. נזקים בעור הינם בדרך כלל הפיכים כך שאני צופה עתיד בריא ונכון לשימוש הלאה בחומרים קוסמטיים ורפואיים, זאת בתנאי שתקבלי הנחיות נכונות ושיהיה לך ליווי צמוד. בברכה, שלי להתיעצות נוספת 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים