חומצה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/04/2015 | 17:06 | מאת: חומצה

לפני חודשיים הזרקתי חומצה היאלורונית בשקעי העיניים, מתחתת לעין ובלחיים . שמתי לב שמתחת לעין אחת נוצר כתם כהה יותר מהעור (אני לבנה) בגודל של רבע אצבע ונדמה כאילו באותו כתם יש גם שקע קטנטן. מה זה?

17/06/2015 | 13:47 | מאת: שלי בן-דור

לצערנו לעיתים נוצרת פיגמנטציה לאחר הזרקת חומצה הילארונית, קשה להימנע מכך לחלוטין אך חשבו ללכת לרופא שמזריק לעומק ולא שיטחי מדי. הכתם שתארת עשוי להשאר כ8 חודשים ומומלץ לטפל בבית בחומרים מדכאי מלנין. השקע שתארת דורש מילוי נוסף ואני ממליצה על תוספת של חומר איכותי, פרלן למשל. להרחבה נוספת 054:2332000 שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים