טיפול בצלקת עקב כוויה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

29/09/2014 | 08:37 | מאת: ויקי

שלום! לבן שלי בן כשנתיים וכמה חודשים נשארה צלקת עקב כוויה בדרגה שניה. בצורת פס, במקום כיפול של היד (בצד הפנימי של המרפק). רפואה קונבנציונלית מציעה טיפול מקומי בסיליקון שיישאר באזור הצלקת 23 שעות בימימה. אני לא כל כך שלמה עם הטיפול הזה וחשבתי שאוכל לקבל מכם המלצות לטיפול אלטרנטיבי (שמנים, משחות טבעיות וכו') תודה מראש!

07/10/2014 | 05:53 | מאת: מיכל לזרוביץ

ויקי בוקר טוב, אשמח לעזור לבנך, ניתן לעזור בהחלט אבל יש צורך באבחון. במידה ותהיי תעוניינת יש צורך באבחון על מנת להתאים לו את הטיפול הנכון. בברכת גמר חתימה טובה טובה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים