פצע??....?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/09/2014 | 15:57 | מאת: דן

שלום אני יושב רוב היום בכסא גלגלים . מדי קיץ מופיעות בישבן כל מיני נקודות לבנות שמתחילות , שוכב יותר , או מגרדם ואז עובר . במקרה הייתי לפני חדשיים רופא עור הראתי לו --" זה כלום " אמר , אבל הכלום הזה . התפתח קצת ומפריע לשבת . דוקר , וגדל פנימה למעין גבעה .שלא מתפתח לפצע לחץ .ולא יורד ונעלם לאט לאט כמו תמיד עם משחת ריפוי -וולדה .ולמרוח שמן עץ התה . יש לכם רעיונות איך להפתר ממנו??? מלבד גלגל גומי ולשנות תנוחה ו"כו .ולשכב כמה ימים עד שירגע . תודה איך.???? מצורפים תמונות .

28/09/2014 | 13:52 | מאת: מיכל לזרוביץ

דן שלום רב, כדאי לגשת לאבחון נטורופתי. אולי המדובר בזיעה אשר גורמת לתופעה. בברכת שנה טובה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים