תרגילי פנים או התעמלות פנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/09/2014 | 06:51 | מאת: דינה

מיכל, האם תרגילי הפנים יעילים כנגד נפיחות תחת העיניים וגם כנד שקיות שחורות או עיגולים שחורים מתחת העיניים? תודה על תשובתך

28/09/2014 | 13:36 | מאת: מיכל לזרוביץ

דינה שלום רב, התשובה היא שתרגילי פנים מאד מאד יעילים כנגד נפיחות וכתמים כהים מתחת העיניים, כי בעצם ביצוע תרגילי הפנים אנחנו משפרים את זרימת הדם לעפעפיים וכך מקטינים את הנפיחות והכהות. בברכת שנה טובה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים