כתמים בהירים בעור הפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/08/2014 | 10:38 | מאת: שירן

לפני כמה זמן במשך כמה חודשים סבלתי מיובש בפנים, זה גירד מאוד ולא יכולתי שלא לגרד ולקלפ את זה(באיזור האף, הלחיים, הגבות והמצח). זה קצת שרף וגרם לאדמומיות. מה זה היה? סבוריאה או אולי פטרייה? נכון להיום כבר אין לי יובש וגרד, אבל יש לי כתמים בהירים באותם איזורים. האם אלה צלקות וחשיפה לשמש תטפל בזה? או יש טיפול אחר? או יכול להיות בכלל שזה אלרגיה למזון כלשהו? אשמח לתשובה תודה

25/08/2014 | 06:54 | מאת: מיכל לזרוביץ

שירן בוקר טוב, הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטיפול הטבעי יכלול התאמה אישית. ז"א כקודם כל יש לבצע אבחון לסיבת הבעיה. דרך הפורום אינני יכולה לומר לך אם זה פטריה או סבוראה. צריך להגיע לאבחון כדי לדעת בדיוק. בכל מקרה אם העור מגורה ואדום לא הייתי נחשפת לשמש כי אז יכולים להיווצר בהמשך כתמים. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי את מוזמנת ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים