נזם

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

02/08/2014 | 21:36 | מאת: מוריה

שלום, מה הסכנות של עשיית נזם באף? מה תקופת ההחלמה? תודה רבה!

05/08/2014 | 10:35 | מאת: מיכל לזרוביץ

מוריה שלום רב, באופן כללי פירסינג לא מתאים לאנשים הלוקים במומי לב מולדים. לגבי שאלותייך: יכול להיות שיתלווה לכך דלקת (בעקבות הדלקת יכולה להופיע צלקת). זמן להחלמה– אם הפירסינג הוא בנחיר, זמן התרפאות הוא בין חודשיים לחצי שנה אם הפירסינג במחיצת באף יותר קצר, נע בין 6 שבועות עד 3 חודשים. תקופת ההחלמה מסתיימת כאשר האזור איננו נפוח, מגורה, אדום ואין הפרשות. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים