המלצות לטיפול בסבוריאה?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/06/2014 | 02:53 | מאת: א

שלום רב, אציין מראש שאני סטודנט בן 25 השרוי בלחץ די מתמיד.. על פי מה שהבנתי הדברים שאפרט כנראה נובעים מלחץ לפני כשנה החלו גירויים מימין לאף מתחת לעין שם התפתחה כמו אדמומיות פטרייתית מגרדת ומציקה - לא באופן סדיר, לפעמים האדמומיות חזקה ולפעמים פחות עד כדי כלא נראית בנוסף החלו לי קסקסים בלחיים מתחת לזקן, מתחת לשפה על הסנטר בשילוב אדמומיות חוזרת ונשנית הגעתי לרופאת עור לפני כשנה ואובנחתי על ידה עם "סבוריאה" ניתנו לי מספר תכשירים שאינם פותרים את הבעיה, אך עוזרים להרגיע את הסימפטומים במידה מסויימת האם קיימות שיטות טבעיות לטפל בבעיות שפירטתי שאולי יצליחו לעזור לי להתמודד עם בעיות אלה? אשמח לכל כיוון תודה מראש

21/06/2014 | 17:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, סבוראה הינה תופעה עיקשת ועל כןיש לשלב גם טיפול פנימי וחיצוני. אלרגיה ומתח עשויים להיות טריגר אך יש לאבחן האם זוהי הסיבה. צמחי מרפא: מומלץ מאד ליטול לאחר אבחון ולא באופן סתמי. לגבי תזונה - דוגמאות בלבד שעשויות לעזור: שילוב בין דגנים לקטניות יכול להיות מועיל ושימוש בשמנים בכבישה קרה, מזון עשיר בביוטין. במידה ותרצה קבלת טיפול אישי בהתאם אתה מוזמן ליצור עימי קשר. ועוד טיפ נוסף - בסבוראה חשוב לחפוף את השיער מידי יום. לבריאות מיכל לזרוביץ, N.D ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית, אחות מוסמכת. www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים