פצע בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

05/06/2014 | 13:13 | מאת: שירן

שלום, לפני כשלושה שבועות החל לגרד לי בפנים ומכך נוצרו לי אדמומיות מעל הגבות. הרופא נתן לי בטאקורטן לחמישה ימים ואחרי שזה לא עבר הרופאות עור אמרה לי להמשיך להשתמש בה עד שיעלם האדמומיות והפצע. עכשיו עברו כשלושה שבועות הפצע הפך לורוד חום כזה. הרופאים אומרים ליעל פעם עשרה ימים או כמה ימים עד שיעבור.. הפחד שלי שזה ישאר סימן ולא יעבור הם טוענים שזה לא גירוד עמוק לכן לא ישאר סימן . כמה זמן עד שהעור מתחדש? אני עדיין מורחת את הבטאקורטן אבל אני בלחץ והביטחון עצמי שלי ירד למרות שאני מורחת מקאייפ נוזלי כשאני יוצאת מהבית. האם שלושה שבועות העור לא היה אמור לחדש את עצמו!?? והאם זה בגלל שאני בלחץ?? מחכה לתשובה. תודה

08/06/2014 | 19:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, יש צורך לאבחן ואז ניתן יהיה לטפל. יכולים להיות מספר גורמים לתופעה. בנוסף לטיפול במצב הקיים יש להתייחס לטיפול אשר ימנע בעתיד הישנות התופעה. בהצלחה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים