כתם

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/05/2014 | 01:06 | מאת: לולי

ישלי כתם לבן קטן בבית השחי. ממש קטן ורק בצד אחד. אמרו לי שיכול להיוצ שזה פטרייה אז שמתי על מנטקס קרם. אני שמה פעמיים ביום במשך שבועיים וחצי ואין הרבה שינוי. האם להמשיך בטיפול?

01/06/2014 | 06:40 | מאת: מיכל לזרוביץ

לולי שלום רב, יש צורך לאבחן ואז ניתן יהיה לטפל. לא ניתן דרך הפורום לומר לך אם המדובר בפטרת. מעבר לכך, יש להתייחס לטיפול אשר ימנע בעתיד הישנות התופעה. בהצלחה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים