שאלה על כוויה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/05/2014 | 01:28 | מאת: דקל

שלום רב ותודה על העזרה, לפני חודש נפצעתי והמטפל שהיה במגרש ריסס לי את הכתף בספריי קרח וגרם לי לכוויה של בערך 5 סמ על 5 סמ..בהתחלה היה רק צבע אדום אך אחרי שבועיים זה התחיל להתקלף שכבה דקה וכעת העור בצבע לבן ורדרד..אני משתמש בקלו קט, ונאמר לי לא להיחשף לשמש, השאלה שלי היא כמה זמן לא להיחשף והאם זה נכון בכלל? יש עוד משהו שניתן לעשות?

18/05/2014 | 18:29 | מאת: מיכל לזרוביץ

דקל שלום רב, היתי אומרת לא להיחשף לשמש כל זמן שהעור עדיין רגיש וורדרד. ניתן לטפל בפורמולה טבעית בכוויה. בהצלחה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים