מגבונים להסרת איפור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/05/2014 | 18:02 | מאת: אליס

קניתי מגבונים של Health and beauty להסרת איפור ולפי מה שהבנתי הם בעיקר להסרת איפור מהעיניים. הסרתי איתם אודם מהשפתיים, האם זה מותר? האם המגבונים רעילים או מכילים חומרים שאסור להשתמש איתם באזור הפה? פשוט החומר מהמגבון נשאר על השפתיים כך שרוב הסיכויים שהוא נכנס לגוף בעקבות שתייה או אכילה. האם זה בטיחותי? האם המגבונים אמורים גם להתאים להורדת איפור מהשפתיים? תודה.

12/05/2014 | 05:48 | מאת: מיכל לזרוביץ

אליס שלום רב, לא הייתי מערבבת בין הדברים, אם כי אינני מכירה את המותג שעליו את מדברת ואינני יודעת מה מכיל בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים