מולוסקום

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/04/2014 | 13:45 | מאת: שיר

שלום.. יש לי את המולוסקום כבר שמונה חודשים ויותר. זה התחיל בנגע בודד בפנים, התרחב לכמה אזורים בגוף, והיום הפנים שלי כבר מלאות בנגעים כאלה, ברמה כזו שאני מתביישת לצאת מהבית ומפחדת להדביק אחרים. הפנים שלי נראות בכלל לא טוב וכל יום יוצא לי נגע נוסף באיזור הפה והסנטר. ניסיתי על נגע אחד את שמן עץ התה, טפטפתי שתי טיפות שמן לתוך כוס קטנה מאוד מלאה בשמן סומסום, ומרחתי על הנגע, כיסיתי בצמר גפן ופלסטר בלילה למשל ארבעה ימים. הנגע גדל ונראה כמו חצקון עם חלק יבש למעלה. אני לא יודעת אם להוריד אותו או להמשיך לחכות. אני פשוט לא יודעת מה לעשות יוצר!!! אומרים לחכות ולתת למערכת החיסונית להתגבר על זה אבל אני אוטוטו שנה עם זה ורק יוצאים עוד!!!! אני לא יכולה לחכות יותר! זה מונע ממני להמשיך בשגרת הספורט שלי ובשגרת החיים בכלל. מה אני עוד יכולה לעשות????? קבעתי תור אצל דר דני שנהר אבל התור עוד רחוק מלהגיע. מה אוכל לעשות בינתיים?

12/05/2014 | 06:07 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, המדובר במחלה מדבקת מאד. הטיפול הטבעי יכלול: חיסוק המע' החיסונית, תערובות ארומטיות וצמחי מרפא בעלי פעילות אנטי וירליות /או צמחי מרפא אנטימיקרוביאליים (לבחור מתוכם את אלו שהם אנטי ויראליים) ומקלים על הגרד. במידה ואת מעוניינת בקבלת טיפול אישי עבורך את מוזמנת ליצור עימי קשר. לבריאות מיכל לזרוביץ, N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים