טיפול פנים בפילינג חומצות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/04/2014 | 13:29 | מאת: רחלי

שלום, אני בת 23, העור שלי סובל מפיגמנטציה, כתמי שמש ושחורים באף. הייתי אצל אילנית כהן בקניון גבעתיים למי שמכירה, המליצו לי על ניקוי עמוק בחומצות. לא הייתה לי אינדיקציה על המחירים אבל הם לא ידידותיים. דיברו איתי על 5 טיפולים שכל טיפול 500 שקל, ואפילו 8 טיפולים.. הסבירו לי שאני צריכה לרכוש מוצרי חומצה במחיר של 400 שקל ולהשתמש בהם יומיים לפני הטיפול עצמו. אבל.. יש לי כמה הסתייגויות.. האם ניתן לטפל בפיגמנטציה לבד בבית ע"י התכשירים או שחייבת להיות מעורבת גם הקוסמטיקאית והטיפול הארוך הזה? אודה לתשובתכם, רחלי.

22/04/2014 | 20:05 | מאת: מיכל לזרוביץ

רחלי שלום רב, ניתן לטפל בבעיות פיגמנטציה באופן טבעי ללא חומצות ובמחיר סביר לחלוטין. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים