עור יבש

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

05/03/2014 | 14:29 | מאת: יוסי

לד"ר מיכל לזרוביץ שלום לי יש אטופיק דרמטיטיס שמתבטת בפריחה וגרד ויובש אני מישתמש בסבון הוואי מוצק ניסיתי להישתמש ביו לקטין [קרם גוף ] וזה התנגש בסבון הוואי [גירדתי יותר מהרגיל]מישהי המליצה לי להישתמש בתכשירים שהם כמו סבון ליובש אחד נקרא "בלנאום" והשני נקרא "אמול" האם שני התכשירים האלו יכולים לעזור ליובש תודה מראש על התשובה

11/03/2014 | 06:58 | מאת: מיכל לזרוביץ

יוסי בוקר טוב, אני ממליצה לך להתרחץ במים פושרים. אטופיק דרמטיטיס לא קל לטיפול. ממליצה לעבור אבחון נטורופתי (טיפול טבעי) וע"ס האבחון תקבל המלצות טיפוליות. ניתן להתאים לך תזונה נכונה שהיא אנטי דלקתית, פורמולה של צמחי מרפא להרגעת העור ולניקוזו וכו'. גם טכניקות להרגעה מאד עוזרות.רק סבון לא פותר את הבעיה הבסיסית. לבריאות מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים