פיטראזיס רוזאה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/03/2014 | 23:26 | מאת: יולי

היי, רופא עור אבחן אצלי ליטראזיס רוזאה. כרגע המצב בוא שכל פלג גוף עליון שלי מחוסה בנקודות אדומות המזכירות פריחה. ברפואה קונבנציונלית אין מה לעשות מלבד להמתין להעלמות המחלה. זה לא מגרד לי ומפריע לי ברמה האסטטית בלבד. ממחק שעשיתי באינטרנט נראה כי יש פתרונות אלטרנטיבים לחיזוק מערכת חיסונית וזירוז הריפוי. אני מתחתנת עוד שלושה חודשים ולחוצה מאוד שהסימנים לא יעברו לי. מישהו יכול להמליץ לי על טיפול מתאים? תודה רבה, יולי

03/03/2014 | 19:14 | מאת: מיכל לזרוביץ

יולי שלום רב, יש עקרונות לטיפול בפיטריאזיס רוזאה על מנת לזרז את ההחלמה, אבל הטיפול חייב להיות אישי בהתאם למצב האדם. ע"כ אם את מעוניינת אשמח לסייע לך על ידי אבחון מסודר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים