חצקונים בקרקפת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/02/2014 | 17:21 | מאת: לינה

שלום, כבר חודשיים שלוש שצומחים לי כמו חצקונים בקרקפת ולאט לאט זה הופך לפצע שנראה פשוט כתם חום על הקרקרפת(לפעמים יורד דם בגלל שאני מגרדת) ולבסוף נשארות גבעות קטנות כאלה על הקרקפת. מה זה? כל הראש שלי מלא בכאלה והם כאילו מחלימים ואז צומחים חדשים. אני בת 16

03/03/2014 | 18:43 | מאת: מיכל לזרוביץ

לינה שלום רב, יכולים להיות לכך מספר סיבות. האם מלווה בכאב?. אפשר לטפל רק לאחר אבחון מסודר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים