הי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/02/2014 | 21:02 | מאת: אלדר

צריך עזרה. אני בן 19 ועברתי את שלב פצעי הבגרות בשלב טבעי ללא כדורים.. כפעם בחודש נוצר לי פצע גדול המתחיל מנקודה ונמשך במין עיגול גדול ונוזלי ללא כל פתח להוצאת הנוזל. כדי להוציא את הנוזל עליי לעשות חור קטן בעזרת סיכה וכך להוציא את הנוזל.. אם אני עושה זאת לפני הזמן שבו הפצע מספיק נוזלי כדי לצאת, הפצע מתנפח למימדים עצובים ואף גורם לעיוותים בפנים (עיניים שפתיים). בתקופה האחרונה אני מיואש מהמצב ורוצה למצוא פתרון כדי שלא יהיו גם הפצעים האלה.. אגב אני ספורטאי מקצוען. אשמח לעזרה!!!!!

03/03/2014 | 19:36 | מאת: מיכל לזרוביץ

אלדר שלום רב, אפשר לטפל רק לאחר אבחון מסודר. כל התעסקות עם הפצעים וחיטוט עשוי לגרום לצלקת וזיהום. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים