keratosis pilaris

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/02/2014 | 13:49 | מאת: אן

שלום, רופאת עור אמרה לי כי יש לי בירך keratosis Pilaris. הבעיה היא שבנוסף יש לי רגישות גבוהה לכאב באותו אזור ולכן זה גורם לי לכאבים במגע עם הבגד, ולכן חשוב לי לשפר את מצב העור. אשמח לעצתך. תודה

03/03/2014 | 18:35 | מאת: מיכל לזרוביץ

אן שלום רב, אפשר לטפל רק לאחר אבחון מסודר. בינתיים כל מה שאוכל להציע לך הוא לעסות את הרכיים עם ספוגית לחה יחד עם פילינג מכאני עדין על מנת לרכך ולהחליק את העור. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים