בעיה קשה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/02/2014 | 15:24 | מאת: שירן

יש לי שאלה מורכבת.. אני סובלת מזה כחודש מסוג של אדמומיות במפשעה(רק בצד אחד) שמגרדת מאוד!! אני בת 27 ובחיים לא היה לי דבר כזה. אני מנסה לשטוף את זה במים רותחים למקלחת וזה שורף לא ממש אחרי. הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה לי שכנראה זו פטריה. אגיסטן יכול לעזור? זה מדבק? יכול להיות שקיבלתי את זה מבעלי(נשואה 5 חודשים) איך נפטרים מזה?

03/03/2014 | 19:09 | מאת: מיכל לזרוביץ

שירן שלום רב, איזורי כפלים מעודדים התפתחות פטריות (בין האצבעות, קפלי מפשעה, בית שחי וכו'). אם זה אכן פטריה ניתן בהחלט לסייע על ידי תכשיר טבעי.כמו כן תזונה מתאימה שתימנע בעתיד פטרת. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים