קילוך חמור מאוד בשפתיים הנמשך כבר למעלה משנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

13/02/2014 | 16:59 | מאת: דן

שלום, יש לי קילוף חמור מאוד בשפתיים הנמשך כבר למעלה משנה.. הלכתי לרופא והתכשירים שניתנו לי לא הועילו והקילוף נשאר. רציתי לדעת האם יש איזו שהיא דרך לטפל או להעביר את הבעיה. תודה רבה דן

14/02/2014 | 11:34 | מאת: מיכל לזרוביץ

דן שלום רב, יכולים להיות לכך מספר סיבות כגון תגובה אלגית מקומית, אוטופיק דרמטיטיס, בעית עור, יובש או אפילו ליקוק חוזר של השפתיים. אפשר לטפל רק לאחר אבחון מסודר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים