צלוליט

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/02/2014 | 13:19 | מאת: עפאף זפת

אני בת 15 ויש לי צלוליט באזור הישבן זה ממש מכוער ואני רוצה לדעת למה זה קרה ואיך לטפל

11/02/2014 | 20:10 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, צלוליט היא בעיה אסטתית בעיקרה. הטיפולים ברפואה הטבעית כוללים מסאג' ידני עם תערובת שמנים ארומטית, מריחה של קרם מיוחד ושמנים אתרים מחממים ועבודה על המערכת הלימפטית, פעילות גופנית, ואכילה נכונה.כלומר יש צורך לשלב : פעילות גופנית, עיסויים וסגנון חיים נכון. במידה ותהיי מעוניינת בטיפול אישי אשמח לעזור לך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים