נקודות לבנות בפנים בעיקר מסביב לשפתיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/01/2014 | 06:10 | מאת: כפיר

היי, לאשתי גדלו לפני כשנה כמו פצעי בגרות אך אינם,אלא נקודות לבנות קטנטנות(לא פצעי שומן) שלא עוברים,ניסינו לתת לעור לנשום במשך תקופה והקפנדו לנקות אותו אך ללא תוצאה, היא קיבלה מהרופא משחה בשם clindmycin phosphate אך שוב ללא הצלחה אם כי רק החמיר המצב, רציתי לדעת מה עוד זה יכול להיות,אין לי בעיה לשלוח תמונה. בתודה מראש, כפיר.

21/01/2014 | 18:10 | מאת: מיכל לזרוביץ

כפיר שלום רב, כדי לטפל בה כמו שצריך, הדבר דורש אבחון לפני מתן המלצות. תמונות לא יעזרו כאן. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים