טיפול באקנה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

29/12/2013 | 08:44 | מאת: אסתר

שלום, אני כרגע בשבוע 25, סובלת מאקנה דלקתי פעיל. התייעצתי עם מטפלת אלטרנטיבית והיא המליצה לי ליטול B קומפלקס ( חוץ מעניין התזונה כמובן). היא ציינה שיש צורך בהתייעצות רפואית האם אפשר ליטולו בשבוע הנ"ל. אשמח לתשובה ואם ישנם המלצות אחרות כעצד ניתן לטפל באקנה בזמן ההריון, אשמח ואודה!

30/12/2013 | 14:26 | מאת: מיכל לזרוביץ

אסתר שלום רב, לפני טיפול באקנה חשוב לעבור אבחון יסודי ומקיף. מומלץ כי הטיפול יהיה לפי צרכייך, כך לדוגמא, אם את שואלת לגבי ויטמיןB יש להבין מה רמת החומצה פולית בגופך שגם היא ויטמין B(כמובן לפי בדיקות הדם ובייעוץ רופא הנשים ),אשר חיוני להתפתחות העובר. טיפול באקנה איננו מתחיל ומסתיים בקומפלקס B אלא חשוב לבצע אבחון ואז להתאים את הטיפול הכולל לצרכים שלך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים