טיפוח עור הפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/12/2013 | 18:38 | מאת: si

שלום, האם לנקוי עור הפנים עם סבון מחברת קוסמטיקה יש חשיבות או שסבון דאב עם לחות עושה את אותה הפעולה והאם סרום מספיק בשביל להחדיר לחות לעור או שאחריו צריך להוסיף גם קרם לחות. אני בת 39. תודה.

22/12/2013 | 12:00 | מאת: מיכל לזרוביץ

סי שלום רב, לגבי סבון פנים: לעור שלנו יש pH חומצי (בסביבות 4.5 או 5.5). ועל כן הטוב ביותר הוא סבון ניקוי בעל pH קרוב יותר לזה של העור. ולכן עליו להיות מעט חומצי. החיידקים הידידותיים שלנו זקוקים לסביבה חומצית. סבון בסיסי (כלומר pH גבוה) לא יעשה טוב לפנים כי תתבצע תגובת סתירה או ריאקציה כימית. לגבי סרום: סרום טבעי עוזר בהחדרת לחות לעור הפנים. לכן יש חשיבות במריחת סרום טבעי ועליו להניח את הקרם. התוצאה תהיה אפקטיבית יותר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים