שני גולות בפין

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/12/2013 | 19:44 | מאת: עומר

אהלן, שמתי לב לאחרונה שצצו לי שני גולות קטנות על העור בפין, הם נראת כמו ציסטה . הם ממש אחת ליד השניה, האחת יותר גדולה מהשניה בהרבה . אני בטול ולא קיימתי יחסי מין. כדאי ללכת לרופא המשפחה שיבדוק א050

22/12/2013 | 12:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

עומר שלום רב, קודם כל יש לאבחן ולהתרשם ולנסות להבין מהו מקור התופעה ואז מתאימים טיפול. הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטיפול הטבעי יכללו הנחיות טיפוליות ע"ס אבחון. לכן חשוב כי האיבחון יהיה אישי. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי ע"ס אבחון אישי ניתן ליצור קשר עימי. ולגבי שאלתך, אתה בהחלט יכול לפנות גם לרופא עור. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים