קילופי עור בידיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/12/2013 | 14:26 | מאת: אסי

שלום, לאחרונה החלו קילופי עור בזרועות הידיים. לא משהו נוראי. רואים כזה כמו לבן קצת. רופא עור שאבחן אותי אמר שזה משהו עם winter. ונתן לי סבון מיוחד וקרם לחות. עבר חודש בערך, המצב השתפר, ועכשיו נראה שהוא חזר קצת אחורה. יש מה לעשות כדי שזה יעבור? תודה

04/12/2013 | 17:54 | מאת: מיכל לזרוביץ

אסי שלום רב, הסיבות יכולות להיות שונות. קודם כל יש לאבחן ולנסות להבין מהו הגורם לתופעה ואז מתאימים טיפול. הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטיפול הטבעי יכללו הנחיות טיפוליות ע"ס אבחון. לכן חשוב כי האיבחון יהיה אישי. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי ע"ס אבחון אישי ניתן ליצור קשר עימי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים