לוקסיד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/11/2013 | 19:58 | מאת: רונית

אני משתמשת בלוקסיד במשך שנה בהמלצת רופא עור כקרם לילה להצערת העור. אני בת 58 ומאד מרוצה מהתוצאות. אבל כשביקשתי מרשם נוסף ענה רופא העור שהמשחה ירדה מהמדפים. מדוע ירדה? האם מסוכנת?

05/12/2013 | 10:57 | מאת: מיכל לזרוביץ

רונית שלום רב, זהו פורום לרפואת עור טבעית, המדובר בתכשיר אשר מבצע פעולת קילוף ואשר מצריך מרשם רופא. פני לרופא עור ושאלי אותו את השאלה המטרידה אותך. פורום זה עוסק בתכשירים טבעיים בלבד. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים