הסרת שיער בלייזר אחרי ליכנן פלאנוס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/11/2013 | 18:31 | מאת: אדה

האם אחרי שהיה לי ליכנן פלאנוס ועבר לי אבל נשארו לי כתמים חומים בהירים על הידיים אני יכולה לעבור הסרת שיער בלייזר בידיים ? דורשים ממני אישור מרופא עור האם זה מסוכן עלול לגרום לצלקות ?

05/12/2013 | 11:06 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, את מתארת מצב של כתמים / פיגמנטציה באיזור בו היה ליכן פלנוס. טיפול לייזר ו- IPL יעילים כאשר המדובר בשיער כהה על רקע עור בהיר ולכן אני צופה קושי באותם איזורים בהם יש פיגמנציה. במקרה כמו שלך לא הייתי ממליצה על טיפול לייזר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים