אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/11/2013 | 14:47 | מאת: אורחת

שלום, יש לי פצעים בפנים שהתחילו לי בגיל 20 ( בת 22 ) קיבלתי מרופא עור קיורוטן 40 מג. חברות שלי המליצו לי דוקא על רקוטן. השאלה אם באמת יש שוני בטיפול? זה לא אכפת לי שרקוטן יותר יקר. הבנתי שלרקוטן יש רק 20 מג.. לפי מה מחשבים את הכמות של הכדור עם משקל? אני שוקלת 55. כבר עבר 15 יום שאני לוקחת קיורוטן ואני לא רואה שינוי בפנים. מה כדאי לעשות?..

05/12/2013 | 11:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, פורום זה עוסק ברפואה טבעית והראקוטן איננו שכזה. לכן בעניין השאלות לגבי ראקוטן ממליצה לך לפנות לפרום רפואת עור קונבנציונלי. אם ברצונך בטיפול טבעי יעיל ללא תופעות לוואי את מוזמנת ליצור קשר עימי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים