שימוש בריטלין ללא מרשם

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/11/2013 | 22:15 | מאת: נער בן 17

לקחתי לפני שבוע ומשהו ריטלין בכמות של 5 מג יום לאחר מכן 2.5 מג ויום אחרי עוד 2.5 מג כלומר בסהכ כדור שלם ועכשיו יש לי כמו פריחה מוזרה על העור(לקחתי כמובן ללא מרשם) עכשיו אני לא ממש זוכר אם הפריחה הייתה לפני שלקחתי את הריטלין השאלה אם זה יכול להיגרם כתוצאה מהריטלין ומה עליי לעשות אם כן?

24/11/2013 | 14:36 | מאת: מיכל לזרוביץ

צהריים טובים, הטוב ביותר כי תתיעץ עם הרופא/ה אשר רשמו לך את הטיפול בריטלין. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים