אקנה ושמן זית

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/11/2013 | 11:04 | מאת: גילי

שלום וברכה לבתי בת ה16 פצעי בגרות המתבטאים בפצעונים קטנים על כל הפנים. שתי שאלות : בלילות כשהיא מרגישה יובש בפנים הוא מורחת שמן זית על הפנים. האם זה טוב ונכון לעשות כך? יש לי קרם חומצה גליקולית 5% שקניתי אך אינני משתמשת (אני משתמשת ברטויט 5% לשימור עור הפנים שלי.... ) האם זה יועיל אם היא תשתמש בערב ? המצב לא כל כך חמור כדי לגשת לרופא, אך לא כל כך משמח את הילדה שלא אוהבת את הפצעונים על כל פניה (גם בגב) . חשבתי לעזור לה לטפל, אשמח לקבל כל טיפ שלך. תודה מראש על התשובה, גילי

24/11/2013 | 14:45 | מאת: מיכל לזרוביץ

גילי שלום רב, שמן זית בהחלט לא מתאים לעור עם אקנה. הייתי מתאימה לה מוצר טבעי על בסיס ג'ל ולא על בסיס שמן. בכל אופן, תופעת האקנה דורשת טיפול ואבחון ולא מריחת שמן כזה או אחר על עור הפנים שרק עשוי להחמיר את התופעה. במידה וברצונך כי ביתך תקבל טיפול אישי ע"ס אבחון אישי ניתן ליצור קשר עימי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים