שאלה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

13/11/2013 | 11:59 | מאת: צ'שר

האץ האוזניים ומאחורי האוזניים נהיו לי מחוספסים לפתי והאף החל להתקלף קצת, האם מדובר ביובש זמני עקב שיניי מזג האוויר או משהו אחר? מה כשדאי למרוח?

13/11/2013 | 12:54 | מאת: מיכל לזרוביץ

צהריים טובים, הסיבות יכולות להיות שונות, אולי המדובר בסבוראה. קודם כל יש לאבחן ולנסות להבין מהו הגורם לתופעה ואז מתאימים טיפול. הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטיפול הטבעי יכללו הנחיות טיפוליות ע"ס אבחון. לכן חשוב כי האיבחון יהיה אישי. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי ע"ס אבחון אישי ניתן ליצור קשר עימי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים