פוליקוליטיס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/11/2013 | 01:44 | מאת: מיכל

לפני שנה התחילו לי פצעים אבל לא מוגלתיים באזור של החזה וזה נמשך עד עכשיו וכל פעם יוצאים חדשים.. זה רק בחזה בצד שמאל, בימין יצאו לי 3-4 וכבר לא. עכשיו זה רק בצד שמאל וכל פעם יוצאים חדשים והישנים משאירים סימן בולט מאוד שלא יורד.. הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי משחה שעוזרת אבל אני רוצה שזה יפסיק וגם אני רוצה שיעלמו לי הסימנים הישנים. קשה לי לפתח מערכות יחסים בעקבות הסימנים כי זה מביך אותי ואני נורא רוצה שזה יגמר כבר הסיוט הזה! יש דרך לגרום לזה להפסיק ולהעלים את הסימנים הישנים? תודה.

13/11/2013 | 13:03 | מאת: מיכל לזרוביץ

מיכל שלום רב, ניתן לעזור ולנסות להעלים, אך הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטיפול הטבעי יכללו הנחיות טיפוליות ע"ס אבחון. לכן חשוב כי האיבחון יהיה אישי. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי ע"ס אבחון אישי ניתן ליצור קשר עימי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים