אקזמה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

05/11/2013 | 17:31 | מאת: אבי

אני כבן 30 לאחרונה התגלה אצלי אקזמה בכפות רגלים ועבר לי גם לכפות ידים מימה זה נובע ? האם זה חולף ? ותוך כמה זמן אמור לחלוף אני מטופל בסטרואדים האם מוצרים של ים המלח טובים ? ואילו מוצרים טבעים ולא טבעים עשוים לעזור ? אילו דברים מחרפים את האקזמה יותר את המצב ? האם זה על רקע של אלרגיה חריפה? האם זה עלול להתפשט לכול הגוף . ? והאם זה מדבק ? האם שמן אמול לתינוקות עוזר ?

13/11/2013 | 13:11 | מאת: מיכל לזרוביץ

אבי צהריים טובים, קשה להתייחס לשאלותייך מבלי לעשות אבחון ולהבין את סיבת התופעה. קודם כל יש לאבחן ולנסות להבין מהו הגורם לתופעה ואז מתאימים טיפול. הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטיפול הטבעי יכללו הנחיות טיפוליות ע"ס אבחון. לכן חשוב כי האיבחון יהיה אישי. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי ע"ס אבחון אישי ניתן ליצור קשר עימי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים