טיפים לשמירת עור בריא בשנות השלושים בעלות נמוכה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/10/2013 | 12:48 | מאת: קרן

אני בת 30 פלוס. הלכתי לאיבוד בין מוצרי הקוסמטיקה כיצד לדעת מה לרכוש על מנת לשפר את העור שלי מעבר לתזונה ופעילות גופנית. מוצרי המדף לא עושים לי טוב ואני כל הזמן משנה ושמעתי שחלקם מסוכנים לעור. אבל נראה שהם לא עושים כלום גם הביקור אצל הקוסמטיקאית שלוחצת על השחורים על מנת לנקות מעיק. מצד שני העור שלי שמן מעורב קצת יבש לפעמים מראה לא אחיד נקבוביות בולטות מראה לא בריא שחורים באזור הטי לעיתים קרובות למרות שמנקה לצערי צריכה לשים מייק אפ כדיי להסתיר פגמים חשה שעכיו אפשר להציל אותו אך לא רוצה שיעשו עליי קופה. מתחשק לי ללכת בלי מייק אפ טיבעי. משתמשת ברטאויט בזהירות מנקה עם סבון שמה לחות קרם הגנה. מה אתה מציעה לעשות כדיי לשפר את מצב העור מעבר ללשתות מים לאכול מאוזן והגנה מהשמש. במה משתמשים באיזה קרם לחות? במה לנקות את הפנים?חלב פנים/מי פנים/סבון/פילינג? התקציב שלי נמוך מאד איך אנכי יכולה בזול לטפח את העור שלי. יש חברה שלא אנקוב בשמה שמנסה למכור לי ערכה עם מוצרים טבעיים הערכה עולה אלפי שקלים יש הנחיות ויש טיפולים לא אגרסייבים של נקיון הפנים.אבל הערכה הזו יקרה מאד אפילו בתשלומים. כל קוסמטיקאית פארא רפואית או לא רפואית מה ההבדל בכלל בין השתיים? מנסה למכור לי מוצרים במאות ואלפי שקלים :( האם אפשר לטפל בעור בהשקעה יחסית נמוכה? אשמח לייעוץ וטיפים שיכולים לעזור לכל אחד שהעור שלה במצב שלא מזהיר ורוצה שלשמור עליו אך מצבה הכלכלי לא מאפשר פינוקים מעבר למחייה החונקת. אני רוצה להשקיע מעט כספית בטיפוח עצמה. אשמח בשם כל הנשים שרוצות אך רוצות טיפוח טבעי ובזול. האינטרנט מלא במאמרים ערכות חומרים רופא עור לא עוזר אבקש עזרה כנה.

28/10/2013 | 17:18 | מאת: מיכל לזרוביץ

קרן שלום רב, ראי את תשובתי לעינת למעלה. מיכל לזרוביץ N.D ד"ר לנטורופתיה ומומחית לרפואה טבעית [email protected] www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים